Společnost KNATEX Zlín s.r.o. byla založena v roce 1992. Od počátku své existence se firma specializuje na stavební činnost. Stěžejním zaměřením firmy je výstavba a rekonstrukce pozemních staveb, zejména potom suchá výstavba a interiéry.

 

Za dobu fungování firmy nabyli její zaměstnanci velké zkušenosti se suchou výstavbou (sádrokartony, sádrovláknité desky, dřevotřísky, cementotřísky, akustické podhledy atd.), rekonstrukcemi interiérů a s tím souvisejícími činnostmi (obklady, dlažby, plovoucí podlahy, malby, nátěry atd.), zateplováním budov atd.

Vývoj ve stavebnictví však klade na stavební firmy stále vyšší nároky. A to jak na umění zpracování nových materiálů a výrobků, tak také na poskytované služby směrem k zákazníkovi. V tomto trendu se snaží prosadit také firma Knatex a proto se nabízí zákazníkům také projekční, inženýrskou a poradenskou činnost tak, aby její služby byly co nejkomplexnější. Zákazníkovi tímto vychází firma vstříc a zbavuje ho tak nepříjemných starostí.

Za léta své existence si firma Knatex vybudovala spoustu stálých klientů nejen z řad státních i soukromých organizací, ale i z řad drobných fyzických subjektů. Všem zákazníkům se snaží poskytnout komplexní služby s důrazem na kvalitu díla a plnění předem dohodnutých termínů. V neposlední řadě se snaží při své činnosti výrazně rozvíjet environmentální politiku, politiku jakosti i BOZP.

Do budoucna by chtěla firma Knatex v nastolené cestě svého rozvoje pokračovat. A to jak na poli rozšiřování služeb zákazníkům, tak také v rozvoji své oblasti působení.

Společnost Knatex doufá a zároveň i věří, v konstruktivní a dlouhodobou spolupráci se stálými i novými obchodními partnery. Ve spolupráci, která bude přinášet radost a užitek všem zúčastněným.

Referencekontaktycertifikacenaše nabídkaknatex

Chcete udělit souhlas s využíváním sledovacích cookies?
Další informace

Přijmout Odmítnout